На Донеччині поліг нацгвардієць із Полтавщини Костянтин Мицик

09 травня 2024 0
Яніна Климань
У Лубенській громаді попрощаються із 44-річним військовослужбовцем.

27 квітня 2024 року в районі населеного пункту Урожайне, Донецької області, під час виконання службово-бойових завдань, загинув солдат Мицик Костянтин Миколайович.

Він служив стрільцем військової частини Національної гвардії України, повідомили у Лубенській міській раді.

Чоловік народився 29 березня 1980 року у селі Войниха Лубенського району. Закінчив Березотіцьку загальноосвітню школу, а потім — Войнихівське професійно-технічне училище №53. Здобув кваліфікацію тракториста-машиніста, водія автотранспортних засобів. Трудову діяльність розпочав з 1998 року. Працював за професією: трактористом-машиністом при Інституті агроекології і природокористування Дослідної станції лікарських рослин у селі Березоточа.

Костянтин Миколайович працював на ДП "Лубенський насіннєобробний завод", ПП "Трініті 2004", ТОВ "АТБ маркет". А з 2011 року був апаратником оброблення зерна на АТ "ДПЗКУ" "Лубенський насіннєобробний завод".

З початком повномасштабного вторгнення долучився до добровольчого формування Лубенської територіальної громади, а з 26 липня 2022 року був мобілізований до лав Збройних Сил України.

Воював на Донецькому напрямку. Отримав бойову травму, пройшов лікування та знову повернувся у стрій, щоб боронити нашу державу від ворога. 

У нього залишилися батьки, брат, дружина та донечка.

Прощання з військовим відбудеться 9 травня о 12:00 біля Засульського будинку культури. Панахида за загиблим буде о 13:00 за адресою: село Солониця, вулиця академіка П. Охріменка, 16.

Фото: Лубенська міськрада