Росіяни вдарили ракетами по Дніпру: з'явилися фото обстріляного СТО.ОНОВЛЕНО.

29 червня 2022 0
Поліна Кузнецова
Окупанти обстріляли Дніпро шістьма ракетами, три з яких вдалося збити.

29 червня Дніпровський міський голова приїхав на місце події разом з журналістами CNN. Чоловік повідомив про загибель двох осіб — директора СТО та його бухгалтерки, вони знехтували оповіщеннями про повітряну тривогу і не спустилися до бомбосховища, як це зробили інші працівники.

Нагадаємо, що Повітряне командування "Схід" повідомляє про те, що удари завдали з акваторії Чорного моря боєприпасами типу "Калібр". Інформацію про збиття ракет силами зенітних ракетних військ повітряного командування "Схід" у пресслужбі підтверджують, але зазначають, що ракет було збито чотири.

28 червня близько 17:30 росіяни вдарили ракетами по Дніпру, одна з них влучила у місцеву станцію обслуговування авто. Про це повідомив голова Дніпровської міської ради Борис Філатов.

На станції працювали та обслуговувалися мирні люди, військової техніки та зброї там не було. Наразі на місці події рятувальники ліквідують пожежу та дістають з-під завалів працівників СТО.

Голова обласної військової адміністрації повідомляє, що по Дніпру випустили шість ракет, три з яких збили над Дніпром та над Синельниківським районом.

Інші три влучили у залізничну інфраструктуру і промислове підприємство.