206 доба російсько-української війни: головне станом на ранок 17 вересня

17 вересня 2022 0
Дар'я Жученя
Обстріли Дніпропетровщини, Миколаївщини та Запорізької області, загальні бойові втрати ворога: головне станом на ранок 17 вересня.


У ніч із 16 на 17 вересня росіяни били по Нікопольському району Дніпропетровської області. Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.

Під вогонь потрапили три громади району - Нікопольська, Марганецька та Мирівська. В одному з сіл Мирівської громади внаслідок ворожих ударів зник зв’язок.

17 вересня о 02:50 ворог обстрілював територію села Дмитрівка, що на Миколаївщині. Загинула одна людина. Про це повідомив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім.

17 вересня внаслідок обстрілу міста Оріхів Запорізької області поранення отримала одна людина. Про це повідомив голова Запорізької ОВА Олександр Старух.

17 вересня о 4:00 поблизу Мелітополя, у Радивонівському заказнику, що в Запорізькій області, Збройні сили України знищили військову базу окупантів. Про це повідомив мер Мелітополя Іван Федоров.

Станом на ранок 17 вересня більше ніж 1145 дітей постраждали в Україні внаслідок повномасштабної збройної агресії росії. 389 дітей загинули та понад 756 отримали поранення різного ступеню тяжкості.

Загальні втрати країни-агресора: