263 доба російсько-української війни: головне станом на ранок 13 листопада

13 листопада 2022 0
Дар'я Жученя
Обстріли Дніпропетровщини та Харківщини, ситуація на Херсонщині, втрати ворога: головне станом на ранок 13 листопада.

У ніч з 12 на 13 листопада вороги обстрілювали Нікопольський район Дніпропетровщини. Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.

З "Градів" били по Нікопольській та Марганецькій громадах області. У Нікополі поранення отримали дві жінки - 46 та 82 років. Їх госпіталізували, наразі вони знаходяться в стані середньої тяжкості.

12 листопада російські окупанти обстрілювали мирне населення в Харківському, Куп'янському та Чугуївському районах Харківщини. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

12 листопада близько 16: 00 у місті Вовчанськ Харківської області внаслідок російського обстрілу пошкоджень зазнала квартира в багатоквартирному будинку, сталася пожежа. Люди залишились неушкодженими.

Поблизу селища Дніпряни, що на Херсонщині, по будівлі, де знаходилось до 500 окупантів, Сили оборони завдали високоточного удару. За його результатами до Таврійська вивезли дві вантажівки загиблих росіян. У найближчий шпиталь доправили 56 важкопоранених, з яких, незабаром померли ще 16 осіб. Про це повідомили у Генштабі Збройних сил України.

Більше ніж 1260 дітей постраждали в Україні внаслідок повномасштабної збройної агресії росії. Станом на ранок 13 листопада офіційне число дітей-жертв за добу не змінилося - 430. Зросла кількість поранених - понад 830.

Загальні бойові втрати ворога станом на ранок 13 листопада: