Культурні заходи для жителів Полтавщини. ПЕРЕЛІК

30 серпня 2022 0
Яніна Климань
З'явилися дати безплатних вистав у Полтавській області для переселенців та жителів області.

Полтавські обласні академічні театр імені Гоголя, театр ляльок, симфонічний оркестр та обласна філармонія організовують безплатні заходи для всіх охочих. Про це повідомив голова Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін.

Впродовж тижня відбудуться такі вистави:

30 серпня – майстер-клас з арт-йоги (Полтава), вистава "Сватання на Гончарівці" (село Варварівка Мартинівської ТГ) від театру імені Гоголя; вистава "Золоте курча" (Велика Рублівка) від театру ляльок; концертна програма "Живу, вірю, люблю" (села Канави та Іванівка Кобеляцької ТГ), концертна програма камерного оркестру імені Дмитра Ахшарумова (Полтава) від обласної філармонії; відкрита репетиція симфонічного оркестру для ВПО та жителів міста (Полтава).

31 серпня – майстер-клас із вокалу (Полтава), вистава "Малюк і Карлсон" (Полтава) від театру імені Гоголя; вистава "Семеро козенят та Вовк" (Кременчук) від театру ляльок; концерт заслуженого артиста України Миколи Гармаша (Полтава) від обласної філармонії; концерт для ВПО та жителів міста від симфонічного оркестру (Полтава).

1 вересня – майстер-клас із хенд-мейду (Полтава), вистава "Малюк і Карлсон" (Білоцерківка) від театру імені Гоголя; вистава "Семеро козенят та Вовк" (Нові Санжари) від театру ляльок; концерт симфонічного оркестру (Полтава).

2 вересня – майстер-клас із живопису (Полтава), вистава "Сватання на Гончарівці" (Білоцерківка) від театру імені Гоголя; вистава "У пошуках дружби" (Полтава) від театру ляльок; концертна програма "Віримо в себе і в перемогу" (Гребінка) від обласної філармонії; творча зустріч із головним диригентом симфонічного оркестру, народним артистом України Віталієм Скакуном (Полтава).

3 вересня – майстер-клас із хореографії (Полтава), вистава "Малюк і Карлсон" (Решетилівка) від театру імені Гоголя; вистава "Лисичка, котик та півник" (Полтава) від театру ляльок; концертна програма "Щастя в кожному з нас" (Глобине; село Погреби Градизької ТГ) від обласної філармонії; концерт симфонічного оркестру для ВПО та жителів міста (Полтава).

4 вересня – вистава "Мартин Боруля" (Нова Галещина), майстер-клас з акторської майстерності (Полтава) від театру імені Гоголя; концертна програма обласної філармонії (Полтава).

Детальна інформація про час і місце – 050 730 59 48 (Полтавський театр ляльок), 099 191 38 36 (Полтавський симфонічний оркестр), 050 109 91 75 (Полтавський театр імені Гоголя), 066 855 90 99 (Полтавська обласна філармонія).