На Полтавщині вбили 46-річного чоловіка

16 червня 2022 0
Яніна Климань
У Лубенському районі місцевий житель застрелив 46-річного чоловіка.





19 травня до Лубенського райвідділу поліції повідомлення від жительки Києва, що її співмешканець, який тимчасово проживав у Лубенському районі, декілька днів не виходить на зв’язок.
Отримавши повідомлення, працівники поліції Лубенщини негайно розпочали пошук безвісти зниклого 46-річного чоловіка.

Через декілька днів на березі ставка в селі Новооріхівка Лубенського району представники добровольчого формування виявили подушки та ковдри зі слідами, схожими на кров. Як з’ясували слідчі, знайдені речі належали чоловікові, якого розшукували як безвісти зниклого. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Нацполіції Полтавщини.


З’ясували, що безвісти зниклого чоловіка вбили. Його застрелив із мисливської вогнепальної зброї під час конфлікту 67-річний місцевий житель. Щоб приховати сліди злочину підозрюваний вивіз тіло вбитого, спалив його та закопав рештки на смітнику. З місця події та помешкання фігуранта слідчі вилучили ряд речових доказів, що підтверджують його причетність до вчинення злочину.

Наразі чоловікові повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України та обрали запобіжний захід - тримання під вартою без права внесення застави.