На Полтавщині за добу збили трьох пішоходів, одна жінка померла

30 листопада 2021 0
Ольга Семенко
У Полтаві, Карлівці та Миргороді сталися ДТП, внаслідок яких загинула людина та поранені ще дві.

29 листопада на Полтавщині сталися три дорожньо-транспортні пригоди за участі пішоходів. Про це повідомила пресслужба Головного управління Нацполіції Полтавщини.  

Близько 16:20 у Миргороді на вул. Сорочинській автобус "Богдан" наїхав на 92-річну жінку. Від отриманих поранень вона померла на місці аварії.

За кермом автобуса перебував 60-річний водій.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Близько 17:00 у Карлівці на вул. Полтавський Шлях автомобіль "Chevrolet Nubira" під керуванням 44-річного водія наїхав на 61-річну жінку. Її з пораненнями доставили до Карлівської центральної районної лікарні.

Інформацію про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Близько 19:30 у Полтаві на перехресті вулиць Ціолковського та Алмазної автомобіль "Ford Escort" наїхав на 49-річну жінку. Внаслідок ДТП вона отримала поранення.

Автівкою кермував 47-річний водій.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

фото: пресслужба ГУ НП у Полтавській області