Поліція Полтавщина розслідує серію вчорашніх ДТП, у яких постраждали троє осіб

08 липня 2022 0
Олександра Іоффе
Внаслідок дорожньо-транспортних пригод тілесні ушкодження отримали 23-річний та 59-річний водії,а також 15-річна дитина. Усіх постраждалих екстренно госпіталізували.

Вчора ввечері, 7 липня на Полтавщині трапилось три ДТП внаслідок чого госпіталізували три людини, серед яких є дитина. Про це повідомили в слідчому управлінні ГУ НП Полтавщини. 


За їхньою інформацією близько 18 години, в селі Нехвороща (Полтавський район) зіткнулися автомобіль ВАЗ 2106, під керуванням 23-річного водія та автомобіль "DAEWOO Neхіа", під керуванням 40-річного водія. 


Внаслідок зіткнення молодий водій ВАЗу отримав тілесні ушкодження та госпіталізований до місцевої районної лікарні. Майже одночасно з цим у Миргородському районі близько 18:30, в селі Погарщина 48-річний водій автомобіля "Опель Астра" не впорався з керуванням та виїхавши на узбіччя зіткнувся з деревом. Внаслідок цього 15-річний пасажир легковика отримав тілесні ушкодження та доставлений до Лохвицької районної лікарні. 


Цього ж дня, у Лубенському районі близько 20:30 між населеними пунктами Гребінкою та Пирятином під час руху перекинувся автомобіль "Чері Амулет" із 59-річним водієм всередині. Водій легковика отримав тілесні ушкодження та госпіталізований до місцевої районної лікарні.  Нині обставини та причини ДТП з’ясовує слідство. 


Наразі, за фактами вчорашніх ДТП, слідчими поліції внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.