У Полтавській області нетверезий водій намагався відкупитися від поліціянтів. ВІДЕО

30 травня 2022 0
Яніна Климань
У Миргороді затримали нетверезого водія без водійського посвідчення.Після цього чоловік намагався підкупити патрульних, аби уникнути відповідальності .





26 травня у Миргороді на вулиці Гоголя патрульні зупинили автомобіль "ZAZ Forza" через те, що водій легковика проїхав пішохідний перехід на червоне світло.

А під час перевірки документів з’ясували, що 30-річний чоловік не має посвідчення водія та перебуває у стані сп’яніння. Тест, зроблений за допомогою спеціального технічного засобу, показав 2,92 проміле алкоголю. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Нацполіції Полтавщини.

Після цього, порушник запропонував правоохоронцям неправомірну вигоду. Для документування факту пропозиції неправомірної вигоди на місце прибула слідчо-оперативна група.

Згідно з повідомленням, на водія патрульні склали адмінматеріали за проїзд на заборонений сигнал світлофора (ч. 2 ст. 122), керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів (ч. 2 ст. 126) та керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння (ч. 1 ст. 130) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Окрім того, внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом пропозиції службовій особі надати неправомірну вигоду за невчинення дій в інтересах того, хто пропонує, з використанням наданої їй влади чи службового становища.