На Полтавщині у річці знайшли тіло 44-річного Руслана Гусейнова, якого розшукували

11 листопада 2022 0
Яніна Климань
Поліціянти розшукали жителя Миргородської громади, який 9 листопада пішов з дому і не повернувся. Його тіло виявили на дні річки Хорол.


11 листопада близько 14:00 неподалік села Петрівці Миргородської громади на дні річки Хорол водолази-рятувальники знайшли тіло 44-річного жителя Миргородської тергромади.

До розшуку чоловіка залучили поліціянтів кінологів зі службовою собакою, бійців місцевої  територіальної оборони, рідних, активістів та жителів громади.


На ділянку біля річки, де знайшли загиблого, пошукову групу вивела службова собака. На берег чоловіка підняли фахівці Комунального підприємства водолазно-рятувальної служби Полтавської області.

На місці події працює слідчо-оперативна група поліції та спеціалісти-криміналісти.

Тіло чоловіка направили до бюро судово-медичної експертизи для встановлення причини смерті.

Нагадаємо, Миргородський райвідділ поліції розшукував Гусейнова Руслана Улвійовича, 1978 року народження. Житель Миргородської міської тергромади вранці 9 листопада вийшов з дому і не повернувся.

Інформація про зникнення чоловіка надійшла до поліції 10 листопада, близько 13:00 від його сестри. Про це повідомили у Головному управлінні Нацполіції Полтавщини.