На Полтавщині сталися дві ДТП, внаслідок яких госпіталізували двох осіб

26 листопада 2022 0
Дар'я Жученя
У Кременчуці сталися дві дорожньо-транспортні пригоди, внаслідок яких травмування отримали 32-річний пішохід та 56-річний велосипедист.

25 листопада на автотрасах Полтавщини сталися дві дорожньо-транспортні пригоди, в яких травмування отримали двоє людей. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Нацполіції Полтавщини.


25 листопада близько 18:30 у Кременчуці, на перехресті вулиць Європейська-Чкалова, автомобіль "ВАЗ-2107", яким керував 48-річний місцевий житель, збив місцевого 32-річного пішохода. Унаслідок ДТП травмованого пішохода доправили до реанімаційного відділення лікарні інтенсивного лікування Кременчука.

25 листопада сталася ще одна ДТП у Кременчуці, по вулиці Соборній. Автомобіль "Suzuki Vitara", яким керував 35-річний місцевий житель, зіткнувся із 56-річним велосипедистом.

Велосипедиста з тілесними ушкодженнями доправили до лікарні інтенсивного лікування Кременчука.

За двома фактами ДТП розглядають питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.