У Полтавській області затримали чоловіка, який продавав наркотики. ВІДЕО

13 квітня 2022 0
Яніна Климань
У Полтавському районі виявили чоловіка, який займався виготовленням та збутом наркотичних засобів.





12 квітня слідчі та оперативники карного розшуку поліції Полтавщини, під процесуальним керівництвом Полтавської обласної та Диканської окружної прокуратури, припинили протиправну діяльність 47-річного чоловіка, який займався виготовленням та збутом наркотичних засобів.

Як повідомила пресслужба Головного управління Нацполіції Полтавщини, встановили, що в одному із сіл Полтавського району чоловік за місцем свого проживання вирощує у великій кількості наркотики й збуває їх наркозалежним особам на території області. 

Під час обшуку в фігуранта вилучили наркотичні речовини (канабіс); рослини коноплі; прилади для вживання наркотиків; пластикові місткості та зіп-пакети; гроші; чорнові записи та інші речові докази, які підтверджують причетність особи до злочину.

Наразі чоловіка затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішують питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу. 

За цим фактом внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 3 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів в особливо великих розмірах) Кримінального кодексу України та вирішують питання щодо відкриття кримінального провадження за ст. 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України.