У Кременчуці стався конфлікт між сусідами: 34-річний правопорушник помер

08 листопада 2022 0
Дар'я Жученя
У Кременчуці стався конфлікт між сусідами. По приїзду поліції правопорушник почав тікати, але йому стало зле: медики не змогли допомогти.

8 листопада близько 5:20 жителі одного із мікрорайонів Кременчука повідомили поліції про конфлікт між сусідами та пошкодження майна в одному із приватних домоволодінь. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Нацполіції Полтавщини.

На місце події прибули патрульні поліціянти. Громадяни допомогли швидко встановити порушника. Ним виявився місцевий 34-річний чоловік, який, побачивши правоохоронців, почав тікати з місця події. Під час втечі йому раптово стало зле і він втратив свідомість. На місце події викликали "швидку" та приступили до надання домедичної допомоги. Врятувати чоловіка не вдалося: медики констатували смерть.

У покійного неодноразово виникали конфлікти з сусідами. Лише у ніч із 7 на 8 листопада за фактом конфлікту двічі викликали наряди патрульної поліції.
Для встановлення причини смерті тіло чоловіка направили до бюро судово-медичної експертизи.

За цим фактом відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.