Головне станом на 15 серпня: 173 день російської збройної агресії

15 серпня 2022 0
Ракетний удар по Чугуєву та знищення розвідгрупи на Донеччині: головне станом на ранок 15 серпня.

Уночі 15 серпня армія рф обстріляла теплотрасу та електропідстанції у Чугуєві, про це повідомили міська голова Галина Мінаєва. На разі, жертв та постраждалих немає.

За минулу добу на Донеччині вбили трьох людей: чоловік та дві жінки, ще 13 поранили – повідомляє голова Донецької ОВА Павло Кириленко.

Генеральний Штаб ЗСУ повідомляє, що Збройні Сили України знешкодили розвідгрупу в районі с. Времівка. Ворог вів наступальні бої у напрямку Павлівки, успіху не мав, відійшов.

Ворог обстріляв Харків та Нікополь. Росіяни обстріляли Нікополь із реактивної системи залпового вогню. Про це повідомив голова Нікопольської РВА Євген Євтушенко. За інформацією мера Харкова Ігоря Терехова, у Харкові пролунало 12 вибухів, протягом доби госпіталізували трьох людей. У Богодухівському – жінку 83 років, в Ізюмському – 29-річного чоловіка. Жінка 48 років поранена в Чугуївському районі.

Більше ніж 1072 дитини постраждали в Україні внаслідок повномасштабної збройної агресії Російської Федерації. Станом на ранок 14 серпня 2022 року офіційне число дітей-жертв за добу не змінилося - 361. Не змінилося і кількість поранених — понад 711.

Загальні бойові втрати ворога станом на 15 серпня: