194 доба російсько-української війни: головне станом на ранок 5 вересня

05 вересня 2022 0
Дар'я Жученя
Обстріли Дніпропетровщини, Харківщини та Сумщини, загальні втрати ворога: головне станом на ранок 5 вересня.


Уночі з 4 на 5 вересня під ворожим вогнем опинився Нікопольський район Дніпропетровської області. Про це повідомив голова Дніпропетровської військової адміністрації Валентин Резніченко.

4 вересня зазнали ворожих обстрілів північні громади Сумської області. У Зноб-Новгородській громаді пошкодили лінію електропередач. Про це повідомив голова Сумської ОВА Дмитро Живицький.

4 вересня близько 18:30 внаслідок ворожого ракетного удару троє людей постраждали в Новобаварському районі Харкова. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Протягом минулої доби окупанти обстрілювали мирне населення міст і сіл Ізюмського, Чугуївського, Харківського та Богодухівського районів Харківщини. У Богодухівському районі загинула жінка 58 років. В Ізюмському районі поранення отримали 72-річна жінка та чоловіки 61, 70 та 66 років. У Харківському районі поранення отримав чоловік 67 років.

4 вересня українські військові завдали удару по районах скупчення противника поблизу населених пунктів Семенівка та Куп’янськ Харківської області. Знищили один із польових складів з боєприпасами, живу силу противника та військову техніку.

Більше ніж 1122 дитини постраждали в Україні внаслідок повномасштабної збройної агресії росії. 382 дитини загинули та понад 740 отримали поранення різного ступеню тяжкості.

Загальні бойові втрати країни-агресора станом на ранок 5 вересня: