У річці на Полтавщині виявили тіло жінки: її особу встановлюють

11 листопада 2021 0
Олена Кулага
Поліція Полтавщини встановлює особу жінки, тіло якої виявили у річці Дніпро.

10:00 листопада близько 16:00 в місті Горішні Плавні у річці Дніпро поблизу бази відпочинку, місцеві жителі знайшли перевернутий гумовий човен та повідомили про це до відділу №2 Кременчуцького районного управління поліції.

За інформацією пресслужби Головного управління Нацполіції Полтавської області, поліціянти під час огляду місцевості виявили у воді, під очеретом, одномісний гумовий човен зеленого кольору з написом "Akvamania", а неподалік човна тіло жінки. 

Очевидних ознак насильницької смерті не було. Для встановлення причини смерті тіло жінки направили до бюро судово-медичної експертизи.

Прикмети та одяг померлої: на вигляд 50-60 років, одягнута в камуфльовану куртку, спортивні штани темно-сірого кольору та сірий светр.

Усіх хто володіє інформацією, що допоможе встановити особу жінки, просять повідомити до поліції міста Горішні Плавні за телефоном (097) 900-72-98 або 102.

За фактом смерті людини відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Тривають слідчі дії.

фото: ГУ НП Полтавської області