На Полтавщині у кількох ДТП поранень зазнали четверо неповнолітніх

06 червня 2021 0
Тетяна Наказненко
Минулої доби на Полтавщині сталися три аварії, у результаті яких травм зазнали четверо неповнолітніх.

5 червня у Полтавській області сталися три дорожньо-транспортні пригоди з потерпілими. Так, у селищі Нові Санжари близько 2:20 зіткнулися мотоцикл "LONCIN" під керуванням 17-річного водія та 19-річний велосипедист, обидва – місцеві жителі.

У результаті аварії, травмованого велосипедиста доставили до Новосанжарської центральної районної лікарні, повідомили у пресслужбі Головного управління Нацполіції Полтавщини.  

Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.  

Цього ж дня близько 15:30 поблизу села Пухальщина Кременчуцького району 15-річний місцевий житель, керуючи легковиком "ВАЗ 211540", під час руху допустив перекидання автомобіля.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди, водія, 13-річного та 14-річного пасажирів автівки з тілесними ушкодженнями доставили до Кременчуцької дитячої лікарні.  

У поліції вирішують питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.  

Крім цього, 5 червня близько 16:10 аварія сталася поблизу села Шкадрети Лохвицької територіальної громади. Як повідомили у пресслужбі поліції Полтавської області, зіткнулися мотоцикл "SHINERAY" під керуванням 17-річного водія та автомобіль "FIAT", яким керував 54-річний водій. Обидва - жителі Лохвицької тергромади.  

У результаті ДТП, мотоцикліста доставили до місцевої лікарні.

Поліція встановлює всі обставини дорожньо-транспортної пригоди.

фото: пресслужба ГУ НП у Полтавській області