245 доба російсько-української війни: головне станом на ранок 26 жовтня

26 жовтня 2022 0
Дар'я Жученя
Обстріли Дніпропетровщини, втрати ворога: головне станом на ранок 26 жовтня.


25 жовтня росіяни завдали ракетного удару по Дніпру, внаслідок чого загинули двоє людей, дві жінки та двоє чоловіків отримали поранення. Наразі усі четверо у важкому стані знаходяться у лікарні. Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.

Вороги накрили вогнем із "Градів" Червоногирлівську громаду (Нікопольський район) Дніпропетровщини. Є руйнування, понівечена лінія електропередач. Понад 600 родин лишилися без електрики.

У рф намагаються замістити бойові втрати. Військовослужбовцям, звільненим через поранення, пропонують перекваліфікуватися на облікові спеціальності, які потребують меншої фізичної роботи. Про це повідомили у Генштабі Збройних сил України.

Станом на ранок 26 жовтня більше ніж 1252 дитини постраждали в Україні внаслідок повномасштабної збройної агресії російської федерації. 430 дітей загинули та понад 822 отримали поранення різного ступеню тяжкості.

Підтверджені втрати ворога: 26 окупантів, чотири міномети, зенітно-ракетний комплекс «ТОР», шість одиниць автобронетехніки та склад з боєприпасами. Про це повідомили в оперативному командуванні "Південь".

Загальні бойові втрати ворога станом на ранок 26 жовтня: