365 доба російсько-української війни: головне станом на ранок 23 лютого

23 лютого 2023 0
Дар'я Жученя
Обстріли Харківщини та Миколаївщини, насадження паспортизації на Херсонщині, втрати ворога: головне станом на ранок 23 лютого.

22 лютого близько 10:30 росіяни завдали удару чотирма ракетами С-300 по об'єктах промисловості у Київському районі Харкова. Легкі поранення отримали дві особи. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

22 лютого ворог обстріляв населені пункти Куп'янського, Чугуївського, Харківського та Ізюмського районів області.

У селі Подоли Куп'янського району внаслідок обстрілу поранення отримав 40-річний чоловік. Його госпіталізували в стані середньої тяжкості.

22 лютого о 16:00 ворог здійснював артилерійський та мінометний обстріл по акваторії Очаківської громади, що на Миколаївщині. Обійшлося без поранених та загиблих. Про це повідомив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім..

Станом на ранок 23 лютого більше ніж 1388 дітей постраждали в Україні внаслідок повномасштабної збройної агресії рф. 461 дитина загинула та понад 927 отримали поранення різного ступеню тяжкості.

Російські окупанти продовжують насаджувати паспортизацію громадянам України. Жителям Нової Каховки, що на Херсонщині, з 19 лютого надходять повідомлення агітаційного характеру про роботу у місті міграційної служби. Про це повідомили у Генштабі Збройних сил України.

Українська авіація минулої доби завдала 11 ударів по районах зосередження окупантів, а також удару по зенітно-ракетному комплексу ворога на вогневій позиції.

Наші підрозділи ракетних військ і артилерії уразили пункт управління, два райони зосередження живої сили противника та склад боєприпасів.

Загальні бойові втрати ворога станом на 23 лютого: