266 доба російсько-української війни: головне станом на ранок 16 листопада

16 листопада 2022 0
Дар'я Жученя
Обстріли Дніпропетровщини, Харківщини та Львівщини: головне станом на ранок 15 листопада.


У ніч з 15 на 16 листопада росіяни завдали ударів по трьох громадах Нікопольського району Дніпропетровщини - Марганецькій, Нікопольській та Червоногригорівській. Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.

У Нікополі російські снаряди поцілили у десять приватних будинків. Понівечили господарські споруди, автівки, газопровід та лінії електропередач.

Під час масованого обстрілу по Харкову окупанти завдали два ракетних удари типу С300, по Чугуївському району Харківщини - чотири. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Пошкодження критичної інфраструктури спричинили відсутність електропостачання у населених пунктах Харківщини та перебої з водо- та теплопостачанням.

15 листопада у Львівську область прилетіли понад 10 ворожих ракет. Більшість з них збили сили ППО. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Є прильоти по трьох об’єктах критичної інфраструктури. Одна людина отримала поранення. Наразі вона знаходиться у важкому стані.

Станом на ранок 16 листопада більше ніж 1266 дітей постраждали в Україні внаслідок повномасштабної збройної агресії росії. 431 дитина загинула та понад 835 отримали поранення різного ступеню тяжкості.