На Полтавщині встановили особу, яка вчинила замах на вбивство

24 березня 2021 0
Тетяна Наказненко
Поліціянти встановили чоловіка, який на Полтавщині скоїв замах на вбивство місцевого жителя.

До поліції Кременчука  надійшло повідомлення від медиків, що 23 березня каретою швидкої допомоги до реанімації лікарні в тяжкому стані доставили  37-річного чоловіка з  проникаючими ножовими пораненнями грудей. Потерпілого госпіталізували з кімнати багатоповерхівки, розташованої на вулиці Гвардійській.  

Як повідомили у пресслужбі Головного управління Нацполіції Полтавщини, оперативники, які прибули на місце події, встановили обставини злочину та особу, яка причетна до його вчинення. Ним виявився 30-річний місцевий чоловік. 

За попередньою версією слідства, в малосімейці, де мешкає правопорушник, між ним та 37-річним потерпілим виник конфлікт, у ході якого чоловік завдав останньому кілька ножових поранень в область грудей. Поліціянти виявили знаряддя вчинення злочину та інші речові докази, що підтверджують причетність затриманого до вчинення замаху на вбивство.

Наразі вирішують питання щодо повідомлення чоловіку про підозру та обрання йому запобіжного заходу.  

За цим фактом слідчий вніс відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за кваліфікуючими ознаками ч. 2 ст. 15 та ч.  1 ст. 115 (Замах на умисне вбивство) Кримінального  кодексу України, йдеться у повідомленні.

фото: пресслужба ГУ НП у Полтавській області