На Полтавщині чоловік потрапив під потяг: поліція встановлює особу загиблого

16 квітня 2021 0
Ольга Семенко
Поліціянти встановлюють особу чоловіка, який зранку на станції "Гребінка"потрапив під потяг.

16 квітня о 4:47 черговий залізничної станції "Гребінка" повідомив на лінію 102, що при виїзді з депо знайшли тіло чоловіка з явними ознаками поранення.

За попередньою інформацією пресслужби Головного управління Нацполіції Полтавщини, чоловік потрапив під потяг на залізничній колії поблизу вагонного депо. Правоохоронці встановлюють особу загиблого та обставини події.

Встановили, що на передпліччі лівої руки загиблого було татуювання у вигляді голови  кобри з написом "Noli me tangere". 

Чоловік був одягнений в куртку темно-синього кольору з капюшоном, чорну спортивну шапку, чорні штани, чорні кросівки.  При собі мав рюкзак темно-сірого кольору із залишками продуктів харчування та спортивною кофтою синього кольору. На місці події також знайшли годинник. 

Прикмети чоловіка: на вигляд 40 років, зріст близько 180 см, очі сіро - синього кольору, волосся коротке, світле з сивиною.

Усіх, кому відома інформація про чоловіка, а також якщо ви упізнали речі на світлинах просять повідомити до поліції за номерами: (0536)173-628, 095-207-69-55  або 102.

Вирішують питання про внесення інформації до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 276 (Порушення правил безпеки руху залізничного транспорту, що спричинило загибель) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

фото: пресслужба ГУ НП у Полтавській області