Смертельна ДТП на Полтавщині: зіткнулися легковик та мотоцикл

05 червня 2021 0
Тетяна Наказненко
У Полтавській області сталася аварія за участі автомобіля та мотоцикла: неповнолітній водій легковика загинув на місці події, ще четверо осіб зазнали поранень.

4 червня близько 20:00 на автодорозі Дубина - Руденківка Новосанжарської громади сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Зіткнулися автомобіль "Volkswagen Golf " під керуванням 17-річного водія та мотоцикла "Hunter B-200", яким керував 21-річний хлопець.  

Як повідомили у пресслужбі Головного управління Нацполіції Полтавщини, у результаті аварії, неповнолітній водій легковика загинув на місці події. Пасажири  "Volkswagen Golf" 43 та 16 років отримали тілесні ушкодження, їх доставили до Новосанжарської районної лікарні.

Крім цього, з пораненнями госпіталізували мотоцикліста та його 16-річного пасажира .

Наразі обставини та причини ДТП з’ясовує слідчо-оперативна група поліції.

За даним фактом слідчий відкрив кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого), а також за ст. 287 (Допуск до керування транспортним засобом особи, яка не має права на керування транспортним засобом) Кримінального кодексу України, йдеться у повідомленні пресслужби.

фото: пресслужба ГУ НП у Полтавської області