Колектив Astra-company вітає усіх причетних зі святом працівника будівельної галузі

14 серпня 2022 0


Кожного року у другу неділю серпня Україна відзначала професійне свято працівника будівельної галузі. І хоча цього року нам не до свят, все ж таки хочеться відзначити важливість цієї професії та привітати усіх "творців" добробуту, затишку і комфорту із професійним святом!

Дружній та згуртований колектив Astra-company вітає усіх причетних до цього свята: "Хочемо привітати усіх наших клієнтів і партнерів із професійним святом! Ми вдячні за довіру і за те, що залишаєтесь з нами! Бажаємо невичерпної енергії, натхнення і великих звершень" - від усього колективу привітав директор компанії, Юрій Михайлович.

Нагадаємо, що Astra-company - вже 30 років виготовляє покрівельні та фасадні матеріали з тонколистової сталі. Має власний імпорт рулонної сталі з Європи, Туреччини, Китаю. Торік відмічена високою нагородою "Вибір країни - 2021”.



Також Astra-company має власний автопарк і здійснює доставку по усій території України, крім окупованих територій та областей, де ведуться бойові дії. Робота колективу зараз важлива як ніколи, особливо у населених пунктах які постраждали від воєнних дій.



Юрій Михайлович, незмінний керівник Astra-company, розповів, що не дивлячись на поважний вік компанії, команда молода, сучасна, енергійна. "До війни ми не раз підкорювали Говерлу, сплавлялись на байдарках. Кожен рік проводили марафони Astrarun, Velorun.
Маємо надію, що скоро переможемо ворога і зможемо повернутися до звичного життя. У нас багато планів на майбутнє! Впевнені: підкоримо на Говерлу ще не один раз!"