На Полтавщині чоловік вбив та закопав батька своєї співмешканки

30 вересня 2022 0
Яніна Климань
У Полтавській області жінка повідомила про зникнення свого батька, через кілька днів його тіло знайшли закопаним позаду будинку. У вбивстві підозрюють співмешканця жінки.

27 вересня близько 11:00 до сектору поліцейської діяльності №1 (смт Машівка) Полтавського районного управління поліції  звернулась 31-річна місцева, яка повідомила про зникнення її 60-річного батька.

Отримавши інформацію, на місце події прибула слідчо-оперативна група поліції. Під час огляду домоволодіння зниклого, поліціянти виявили позаду будинку свіжоскопану ділянку землі. 

Встановили, що на території домоволодіння в землі закопане тіло зниклого чоловіка. З’ясували, що 37-річний співмешканець заявниці ще 15 вересня, під час конфлікту, завдав смертельні поранення чоловіку. Щоб приховати злочин, підозрюваний закопав тіло чоловіка позаду житлового будинку.

Наразі фігуранту повідомили про підозру та обрали запобіжний захід - тримання під вартою строком на 60 діб. Про це повідомили у Головному управлінні Нацполіції Полтавщини.

Тіло потерпілого направили на судову експертизу для встановлення причини смерті. 

За цим фактом розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

У разі визнання вини судом підозрюваному загрожує від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.