"Полтаваобленерго" перевіряють через ймовірно "несправедливий" розподіл електроенергії

08 грудня 2022 0
СБУ протягом тижня проводять перевірки на підприємстві "Полтаваобленерго". Це пов‘язано з розподілом електроенергії на Полтавщині.

8 грудня під час брифінгу начальник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін повідомив, що Нацкомісія і Служба Безпеки України проводить перевірки на території "Полтаваобленерго".
Перевірки пов’язані із правильним розподіленням електроенергії.


"Для того щоби не було "блатних", які отримують електроенергію за кошти або по інших домовленостях. Я впевнений що СБУ надасть належну оцінку щодо підприємств, які доєднанні й чи була можливість їх перепідключити. Ми не можемо втручатися в роботу підприємства, але ми рекомендуємо, даємо свої поради й просимо, щоби нас почули й працювали заради людей і справедливого розподілу", - сказав Дмитро Лунін.

У "Полтаваобленерго" прокоментували цю ситуацію так:
"Містом ширяться чутки про проведення перевірки АТ "Полтаваобленерго", яку здійснює СБУ. Перевірка у Товаристві дійсно триває, але, наголошуємо, що здійснює її Державна інспекція енергетичного нагляду України у Полтавській області відповідно до наказу Міністерства енергетики України № 403 від 30.11. 2022 року".