392 доба війни в Україні: головне станом на 22 березня

22 березня 2023 0
Максим Михайліченко
Російські війська обстріляли Харківську та Херсонську області: є поранені.

Протягом 21 березня росіяни обстрілювали Харківську область з артилерії, реактивних систем залпового вогню, танків та мінометів. У місті Куп’янськ обстрілом пошкодили будівлі пожежно-рятувальної частини та щонайменше три житлові будинки. Поранених немає. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

За 21 березня окупанти обстріляли Херсонську область з важкої артилерії та РСЗВ "Град" 47 разів. Загалом ворог випустив 248 снарядів. Місто Херсон росіяни обстріляли вісім разів. 51 снаряд влучив у житлові квартали, та житлові будинки. Двоє людей отримали поранення. Про це повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

Авіація Сил оборони України протягом 21 березня завдала шість ударів по районах зосередження окупантів. Одночасно з тим, наші захисники збили 15 ворожих безпілотників різних типів, а також дві керовані авіаційні ракети Х-59. Підрозділи ракетних військ і артилерії уразили склад боєприпасів, два зенітно-ракетних комплекси, радіолокаційну станцію та один інший важливий об’єкт противника.

Загальні бойові втрати ворога станом на ранок 22 березня: