У Кременчуці родичам загиблих військових передали їх ордени "За мужність"

14 квітня 2023 0
Максим Михайліченко
У Кременчуці родичи отримали ордени загиблих військових "За мужність" ІІІ ступеня (посмертно).

14 квітня у Кременчуці родичам загиблих військових вручили ордена "За мужність". Про це повідомили в Кременчуцькому районному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки.

Орден "За мужність" III ступеня (посмертно) свого сина отримала мати військовослужбовця, сержанта Вепринського Олександра Володимировича.

Олександр народився 7 грудня 1974 року. 11 березня 2022 року мобілізували на військову службу Кременчуцьким РТЦК та СП.

7 липня 2022 року у віці 47 років загинув під час виконання бойових завдань поблизу села Петрівське Ізюмського району Харківської області.

Згідно з Указом Президента України № 541 від 29 липня 2022 року, за особисту мужність і самовіддані дії та героїзм, виявлену державного суверенітету та територіальної стійкості України, вірність військовій присязі, нагороджується орденом "За мужність" III ступеню (посмертно)

Орден "За мужність" III ступеня (посмертно) вручили доньці та дружині солдата Куща В'ячеслава Вікторовича.

В'ячеслав народився 8 серпня 1981 року. 12 березня 2022 року мобілізували на військову службу Кременчуцьким РТЦК та СП.

26 червня 2022 року у віці 40 років загинув під час бойового зіткнення з супротивником поблизу села Співаківка Ізюмського району Харківської області.


Згідно з Указом Президента України № 541 від 29 липня 2022 року, за особисту мужність і самовіддані дії та героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної стійкості України, вірність військовій присязі, нагороджується орденом "За мужність" III ступеню (посмертно)