У Полтаві виявили замасковану схему збуту наркотиків

01 березня 2023 0
Максим Михайліченко
У Полтаві затримали трьох мешканців Кременчука, які розробили замасковану схему продажу наркозакладок.

Троє мешканців Кременчука розробили маршрут транспортування мастер-кладів з великою кількістю розфасованих доз та схему продажу наркозакладок у Полтаві. Про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Полтавській області.

Фігуранти використовували для інформування клієнтів СМС-повідомлення. Інформацію про наркозакладку відправляли замовнику тільки після підтвердженої оплати.

Під час обшуків за адресами проживання фігурантів, слідчі вилучили розфасовані наркотики, вже підготовлені до збуту закладки, пакувальний матеріал, банківські картки, мобільні телефони, чорнові записи та інші речові докази.

Правоохоронці здійснюють досудове розслідування за ч. 2 ст. 307 (незаконне придбання, зберігання, перевезення з метою збуту та збут наркотичних засобів, вчинені повторно, за попередньою змовою групою осіб) та  ч. 2 ст. 306 (використання коштів, здобутих від незаконного обігу наркотичних засобів з метою продовження їх незаконного обігу, вчинені за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України.