Замах на зґвалтування: 28-річного полтавця перевіряють на причетність до аналогічних злочинів

20 березня 2023 0
Дар'я Жученя
28-річного полтавця, який має психічні порушення та намагався зґвалтувати жінку, перевіряють на причетність до інших аналогічних злочинів.

Поліція встановлює осіб, які могли постраждати від протиправних дій 28-річного жителя Полтави, якого підозрюють у замаху на зґвалтування.

Нагадаємо, що 1 березня у Київському районі Полтави чоловік, який має проблеми психічного здоров’я, заманив молоду жінку до власної оселі та намагався зґвалтувати. Жінці вдалося втекти від зловмисника та повідомити про цей випадок до поліції.

Як повідомили у пресслужбі Головного управління Нацполіції Полтавщини, фігурант під виглядом дівчини замовив жіночий товар в інтернеті. Потім попросив продавчиню доставити замовлення до своєї квартири, де і спробував вчинити злочин.

Фігуранту повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 15, ч. 1 ст. 152 (Закінчений замах на зґвалтування). За ухвалою слідчого судді, на період досудового розслідування підозрюваного помістили до медичного закладу.

Громадян, які мають інформацію, що допоможе встановити обставини інших аналогічних злочинів, до яких може бути причетний фігурант, правоохоронці закликають до співпраці.

Мобільний номер для зв’язку з працівниками Управління карного розшуку поліції Полтавській області – +380669705361.