На Полтавщині 31-річного чоловіка поранили ножем

19 вересня 2022 0
Яніна Климань
У Кременчуцькому районі між двома чоловіками стався конфлікт, внаслідок цього один з них отримав ножові поранення, його стан тяжкий.

19 вересня близько 04:00 поліціянтам надійшло повідомлення від жительки одного із сіл Кременчуцького району, що її співмешканець отримав ножові поранення.

На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група.

Як повідомили у пресслужбі Головного управління Нацполіції Полтавщини, встановили обставини скоєного та затримали чоловіка, який завдав поранень 31-річному потерпілому. 

Під час спільного застілля виникла сварка, під час якої підозрюваний спричинив чоловікові ножові поранення. Останнього в тяжкому стані доставили до лікарні Кременчука, його стан тяжкий.

Фігуранта затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Чоловікові вже повідомили про підозру у скоєнні злочину та вирішують питання щодо обрання йому запобіжного заходу.

За цим фактом внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 1 ст. 15 та ч. 1 ст. 115 (Замах на вбивство) Кримінального кодексу України.