Викрили чоловіка, який продавав наркотичні речовини у Полтаві

25 жовтня 2023 0
Яніна Климань
Поліціянти затримали 31-річного чоловіка, в якого знайшли наркотики.

Під час патрулювання Шевченківського району Полтави під час перевірки документів поліціянти виявили у чоловіка наркотичні речовини та викликали на місце події слідчо-оперативну групу поліції. Про це повідомили у Головному управлінні Нацполіції Полтавщини.

 

Фігурантом виявився 31-річний житель міста Кременчук, який при собі мав близько 90 згортків із підозрілою речовиною, схожою на наркотичну. Також в автомобілі чоловіка слідчі виявили понад 120 так званих "закладок" та ще близько 100 подібних - за місцем його проживання.

Вилучені речові докази направили на експертні дослідження. Наразі чоловікові вже повідомили про підозру та обрали запобіжний захід - тримання під вартою.

 


За цим фактом розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, якщо предметом таких дій були наркотичні засоби, психотропні речовини або їх аналоги у великих розмірах) Кримінального кодексу України.