У Полтаві чоловік намагався обікрасти пенсіонера: його засудили до ув'язнення на 6,5 років

11 серпня 2023 0
Яніна Климань
У Полтаві п'яний чоловік вихопив із рук пенсіонера гаманець із грошима та банківськими картками, однак свідок події його затримав. За це порушника засудили на 6,5 років.

39-річного жителя Полтави визнали винним у закінчених замахах на грабіж та викрадення офіційних документів, вчинених в умовах воєнного стану, з корисливих мотивів (ч. 2 ст. 15, ч. 4 ст. 186, ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 357 Кримінального кодексу України). Про це повідомили у Полтавській обласній прокуратурі.

Довели, що 14 квітня 2023 року у Полтаві на вулиці Соборності чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, вихопив із рук пенсіонера гаманець із грошима та банківськими картками, однак не довів злочин до кінця, оскільки його затримав свідок події та передав правоохоронцям.

Упродовж свого життя полтавець неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за різні злочини. Наразі за скоєне Київським  районним судом Полтави його позбавили волі на 6,5 років. До набрання вироком законної сили чоловік перебуватиме під вартою.