У Полтаві чоловіки продавали через пошту канабіс й психотропні речовини

10 жовтня 2023 0
Яніна Климань
Викрили чотирьох чоловіків, які налагодили постачання та продаж наркотиків на Полтавщині.

У причетності до незаконного обігу наркотиків на території Полтави та Полтавського району підозрюють 41-річного полтавця, який раніше мав проблеми із законом, і трьох його знайомих (34-річного чоловіка та двох жінок, 31 та 47 років).

Встановили, що чоловіки купували, зберігали та продавали канабіс й галюциногенні гриби через мережу поштового зв’язку. Поліції відомо щонайменше про 24 посилки з наркотиками та психотропними речовинами.

Під час обшуків за адресами проживання фігурантів слідчі вилучили близько 20 кілограмів наркотичних засобів, з-поміж яких рослини конопель та їх частини, подрібнений канабіс та галюциногенні гриби. Про це повідомили у Головному управлінні Нацполіції Полтавщини.

Двох осіб затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішують питання щодо повідомлення спільникам про підозри та обрання їм запобіжних заходів.


У кримінальному провадженні, відкритому за ч. 2 ст. 307 (Незаконне придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів) Кримінального кодексу України, тривають необхідні слідчі дії.