СК "Полтава" підписала трьох нових гравців

10 лютого 2022 0
Яніна Климань
Валерій Курелєх, Богдан Бичков та Єгор Коваленко стали новими гравцями футбольного клубу СК "Полтава".

Футбольний клуб СК "Полтава" підписав контракт із захисниками Валерієм Курелєхою і Богданом Бичковим та півзахисником Єгором Коваленком. Про це повідомила пресслужба полтавського клубу.

Термін угоди з футболістами - один рік.

Валерій Курелєх

Першим клубом Валерія був "Кремінь", за який він дебютував у 16 років. У 2010 році грав у футбольному клубі "Ворскла". У 2017 році поповнив склад ФК "Гірник-Спорт" з Горішніх Плавнів, де пробув рік. Цього сезону Валерій грав у "Кремені" в першій лізі.

Богдан Бичков

Вихованець колективу "Олександрія-Аметист", що є фарм-клубом ПФК "Олександрія". У сезоні 2014/15 грав у МФК "Миколаїв", де виступав на правах оренди пів року, після чого повернувся до "Олександрії". Після завершення контракту з колективом із Кіровоградщини, перейшов до "Кременя", де  провів наступні три сезони. Після цього провів половину сезону в "Гірник-Спорті" і знову повернувся до "Кременя", за який грав до листопада 2021 року.

Єгор Коваленко


У 2008 році дебютував за дніпродзержинську "Сталь". У 2012 - 2014 роках захищав кольори ФК "Карлівка" у другій лізі. Влітку 2014 року перейшов до іншого колективу з другої ліги - "Кременя". Після завершення співпраці з кременчуківцями знову виступав на аматорських змаганнях за харківський "Соллі Плюс" та ФК "Вовчанськ". З 2017 до 2019 року грав за харківський "Металіст-1925". 2019 року грав у ФК "Вовчанськ".