У Полтаві на програму боротьби зі злочинністю протягом наступного року прямують спрямувати майже 1,5 млн грн

19 листопада 2021 0
Ольга Семенко
Опублікували проєкт рішення про затвердження програми боротьби зі злочинністю та профілактики правопорушень у Полтавській тергромаді на наступний рік.

У Полтавській міській територіальній громаді на програму "Боротьба зі злочинністю та профілактика правопорушень на 2022 рік" орієнтовно планують спрямувати 1 490 299 грн. Відповідний проєкт рішення опублікували на сайті Полтавської міської ради.

Згідно з документом, на проведення повсякденної оперативної діяльності з охорони правопорядку громадськими формуваннями мають розподілити 192 000 грн громадським формуванням Шевченківської райради, 648 000 грн – Київської райради та 360 000 – Подільської.

Ще 290 299 грн мають надати на послуги соціального супроводу осіб, які стоять на обліку в службі пробації, у тому числі споживачів ін’єкційних наркотиків для схилення до лікування та профілактики соціально-небезпечних захворювань (ВІЛ-інфекція, туберкульоз, гепатит С) осіб групи підвищеного ризику (споживачів ін’єкційних наркотиків); послуги соціального супроводу, спільне разом з дільничним інспектором або інспектором служби пробації відвідування осіб, що знаходяться під наглядом та їх найближчого оточення; послуги соціального супроводу мешканців громади засуджених/звільнених, які готуються до звільнення, або звільнилися.