Наслідки ТікТок челенджа у Полтаві: розбите лопатою лобове скло автомобіля та поранена рука. ВІДЕО

28 липня 2021 0
Олена Кулага
У Полтаві через ТікТок челендж постраждали люди та пошкоджені автомобілі.






До "PTV" звернулася полтавка Вікторія Срібна, яка розповіла про подію, які сталася напередодні. 

26 липня близько 20:00 у Полтаві у провулку Глінки 15 невідомі викрали ковпачки з коліс автомобіля “Opel Vectra”, який належить родині пані Вікторії.

Відеореєстратор зафіксував, як двоє підлітків під'їхали на велосипедах, зняли ковпачки з авто, яке стояло поруч будинку. Жінка виклала пост з уривком відео у соціальну мережу Фейсбук і описала ситуацію, яка сталася.

Після розголосу події, до жінки написала мама одного з хлопців, повідомила, що це її син скоїв крадіжку ковпачків і запропонувала зустрітися, обговорити ситуацію.

27 липня близько 20:00 до будинку пані Вікторії підійшов незнайомий кремезний чоловік з двома підлітками, які ймовірно скоїли крадіжку ковпачків з авто. В той самий час, на автомобілі під'їхав чоловік пані Вікторії.

Подальші події розвивалися наступним чином. Незнайомий чоловік завдав п'ять ударів лопатою, яку приніс з собою, по лобовому склу автомобіля, в якому в цей час перебував чоловік пані Вікторії. 

Невідомо, як би закінчилась дана подія, якби не сусід, який намагався відібрати в агресивного чоловіка лопату.  

У результаті конфлікту, зі слів пані Вікторії, її чоловік поранив руку та отримав численні гематоми. Травми отримав також сусід, який намагався відібрати лопату у нападника. Крім того, пошкоджене авто, яке в цей час рухалося повз. 

Нападник з місця події втік.

Зі слів Вікторії Срібної, нападник ймовірно перебував в стані алкогольного сп'яніння.

Відео: фейсбук-сторінка Виктория Срибная