381 доба війни в Україні: головне станом на 11 березня

11 березня 2023 0
Максим Михайліченко
Ворог обстріляв Миколаївську та Харківську області: є поранений чоловік.

10 березня росіяни обстрілювали акваторію Очаківської громади Миколаївської області. Також ворог завдав удару по населеному пункту Куцурубської громади. Обстрілом пошкодили адміністративну будівлю, житлові будинки та господарські споруди. Поранених немає. Про це повідомив голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім.

Протягом 10 березня російські війська обстріляли щонайменше 20 прикордонних населених пунктів Харківської області. У селі Вільхуватка Куп’янського району обстрілом пошкодили центр соціально-психологічної реабілітації дітей та школу. Зруйнували приблизно десять приватних житлових будинків. Поранення отримав 54-річний чоловік. Його доставили до лікарні у стані середньої тяжкості. У місті Куп’янськ обстрілами пошкодили щонайменше два житлових будинки, сталися пожежі. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Українська авіація за 10 березня завдала 11 ударів по районах зосередження окупантів та удару по позиції зенітно-ракетного комплексу противника. Також наші захисники збили ворожий безпілотний літальний апарат типу "Орлан-10". Підрозділи ракетних військ і артилерії уразили п’ять районів зосередження особового складу противника, один засіб протиповітряної оборони та склад боєприпасів ворога. Про це повідомили в Генеральному Штабі Збройних Сил України.

Загальні бойові втрати ворога станом на ранок 11 березня: