294 доба російсько-української війни: головне станом на 14 грудня

14 грудня 2022 0
Дар'я Жученя
Обстріли Дніпропетровщини та Харківщини, дрони над Київщиною: головні новини станом на ранок 14 грудня.

У ніч з 13 на 14 грудня росіяни атакували міста Нікополь та Марганець Нікопольського району Дніпропетровщини з "Градів", "Ураганів" та важкої артилерії. Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.

Унаслідок обстрілів у містах пошкоджень зазнали приватні будинки, електромережі та газопроводи.

Протягом доби обстрілів з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії зазнали райони населених пунктів Куп’янськ, Котлярівка, Табаївка та Берестове, що на Харківщині. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Зранку 14 грудня над Києвом та областю сили протиповітряної оборони збили 10 іранських безпілотників. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко.

Протягом доби підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони України уразили два пункти управління та чотири райони зосередження особового складу противника. Про це повідомили у Генштабі Збройних сил України.

Більше ніж 1298 дітей постраждали в Україні внаслідок повномасштабної збройної агресії рф. Станом на ранок 14 грудня офіційне число дітей-жертв за добу не змінилося - 443. Не зазнали змін і дані щодо поранених - 855.