301 російсько-української війни: головні новини станом на 21 грудня

21 грудня 2022 0
Яніна Климань
Обстріл Миколаївщини та Херсонщини, візит Володимира Зеленського до США й загальні втрати ворога протягом доби.

20 грудня російські війська 71 раз обстріляли територію Херсона та області. Ворог бив по житлових кварталах та будинках. Про це повідомляє Херсонська міськрада. Одна людина загинула, шість осіб отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Минулої доби ворог атакував Миколаївську область артилерією та безпілотниками. Про це повідомляють у Миколаївській обласній військовій адміністрації. На Миколаївщині знищили безпілотник оперативно-тактичного рівня.

Президент Володимир Зеленський вирушив до США з офіційним візитом. 21 грудня він планує зустрітися з Байденом та виступити у Конгресі.

Авіація Сил оборони протягом минулої доби завдала десять ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та 12 ударів по позиціях зенітно-ракетних комплексів противника.

Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони України уразили склад боєприпасів, три пункти управління та десять районів зосередження живої сили окупантів.

Станом на ранок 21 грудня більше ніж 1313 дітей постраждали в Україні внаслідок повномасштабної збройної агресії рф. 450 дітей загинули та понад 863 отримали поранення різного ступеню тяжкості.

Загальні бойові втрати країни-агресора станом на ранок 21 грудня: