На Полтавщині припинили діяльність двох осіб, які причетні до розповсюдження наркотиків

02 лютого 2022 0
Тетяна Наказненко
У Полтавській області поліція припинила діяльність двох чоловіків, які причетні до розповсюдження наркотиків.

Слідчі Кременчуцького райуправління поліції та оперативники Департаменту боротьби з наркозлочинністю із залученням працівників батальйону поліції особливого призначення припинили протиправну діяльність двох жителів Кременчука, 35 та 41 років, які займалися виготовленням, зберіганням та збутом наркотичних засобів на території міста та району.  

Під час проведення санкціонованих судом обшуків слідчі вилучили у чоловіків медичні шприци, заповнені прозорою рідиною, наркотичну речовину метадон, обладнання для виготовлення наркотичних засобів, прекурсори, мобільні телефони, зброю, банківські картки, гроші та інші речові докази, що вказують на причетність вказаних осіб до вчинення кримінальних правопорушень, повідомили у пресслужбі Головного управління Нацполіції Полтавщини.  

Одного з фігурантів затримали. Також вирішують питання щодо повідомлення обом правопорушникам про підозри у вчиненні злочинів та обрання їм запобіжних заходів.

За цим фактом відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.  

У рамках відкритого кримінального провадження тривають слідчі дії.

фото: пресслужба ГУ НП у Полтавській області