У Полтавській області попрощаються із 22-річним лейтенантом

19 грудня 2022 0
У Хоролі проведуть в останню путь офіцера Віталія Данильченка, який загинув на Донеччині у стрілецькому бою.

20 грудня о 11:00 у Хоролі на площі біля пам'ятника Тарасу Шевченку відбудеться прощання з лейтенантом, командиром 3-го гірсько-штурмового взводу, 2-ої гірсько-штурмової роти, 108-го окремого гірського-штурмового батальйону в складі 10-ої окремої гірсько-штурмової бригади Віталієм Данильченком. Про це повідомили у Хорольській міській громаді.

Віталій народився 19 липня 2000 року в місті Хорол. Навчався у Хорольській гімназії, Хорольському агропромисловому коледжі за спеціальністю "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка" та заочно здобув вищу освіту в Харківському національному університеті Повітряних Сил імені Івана Кожедуба. Перші трудові сходинки розпочав у службі охорони "Явір-2000".

У нього залишилися батьки та дружина. Подружня пара лише два місяці була в шлюбі. 5 жовтня під час короткої фронтової відпустки, пара одружилася.

Нагадаємо, 16 грудня поблизу селища Спірне Бахмутського району Донецької області при виконанні бойового завдання, встрілецькому бою офіцер загинув.