На Полтавщині затримали 55-річну жінку, яка збувала наркотики

05 серпня 2023 0
Яніна Климань
Поліція затримала жительку Кременчука, яка займалась виготовленням та збутом наркотичних засобів на території міста. Їй обрали запобіжний захід.

Суд узяв під варту 55-річну жительку Кременчука, яку підозрюють в незаконній діяльності наркогрупи. Про це повідомили в Головному управлінні Нацполіції Полтавщини.

Жінка, за попередньою змовою групою осіб,  займалась виготовленням та збутом наркотичних засобів на території міста Кременчука. 

Під час санкціонованого судом обшуку за місцем проживання фігурантки, вилучили медичні шприци з наркотичними засобами та прекурсорами.   

Їй повідомили про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 307 (Незаконне виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, вчинені за попередньою змовою групою осіб) та ч. 2 ст. 311 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання прекурсорів, вчинені за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України.

 3 серпня Октябрський районний суд міста Полтава відносно фігурантки обрав запобіжний захід - тримання під вартою з альтернативою внесення застави в розмірі 80 прожиткових мінімумів.

У разі визнання види судом жінці загрожує від шести до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.