У Полтаві попрощалися із трьома воїнами, які полягли на війні

22 липня 2024 0
Яніна Климань
Під час бойових дій отримали смертельні поранення бійці Василь Сливʼяк, Вячеслав Любарець, Сергій Мілішніков.

20 липня у Полтаві біля Свято-Успенського кафедрального собору Православної Церкви України відбулося прощання з полеглими героями Василем Слив'яком, Вячеславом Любарцем та Сергієм Мілішніковим. Про це повідомили у Полтавській міській раді.

Василь Іванович Сливʼяк народився 31 серпня 1963 року. Чоловік працював агрономом близько 10 років. Потім пішов працювати в поліцію. У 2014 році волонтерив, допомагав хлопцям на Донбасі, а взимку 2015 року добровільно мобілізувався і пішов захищати країну в зоні АТО. Службу на Донбасі у складі 95 ДШБ.

 Тренував дітей у клубі юних десантників "Гвардія", навчав військової справи.Служив у складі 116 бригади, виконуючи бойові завдання на Донеччині, Харківщині, Сумщині, брав участь у Гадяцькому сафарі. Загинув 18 липня 2024 року.

Старший солдат Вячеслав Анатолійович Любарець народився 31 жовтня 1976 року у Полтаві. Навчався у ЗОШ №10. Працював будівельником у КП "Обʼєднане автогосподарство закладів та установ охорони здоровʼя Полтавської обласної ради". Служив на посаді стрільця 1-ої стрілецької роти.Помер у лікарні 9 липня 2024 року.

Старший солдат Сергій Адріанович Мілішніков народився 6 жовтня 1982 року у Полтаві. Служив на посаді командира відділення 2-ої мотопіхотної роти. Загинув 17 липня 2024 року поблизу населеного пункту Новоукраїнка Донецької області внаслідок влучання ворожого безпілотного літаючого апарату.

Фото: Полтавська міська рада