Криптовалюти — нова фінансова система

09 листопада 2022 0

1__M195hVrDRhshBnZ-hJxqSXBZUAV9KMMZYGUfHVLQKg4828Kx30hvLDDaGv3c2OTyGzXhnUb8a38oEZOr5I0WFUrcCT6iIUcBwyctOZKxSqJi2q9ISxyB9CV_BGHkVOiM_V7O_-g8oViDFjhCCkwPgx_gDMa5c-HIEoAo1zLxP6rEdVHuqX_SPpse_jA

Гроші здавна використовувалися людьми не лише з метою отримання певних послуг та товарів. Вони застосовувалися як окремий інструмент, який допомагає поліпшити добробут, отримувати регулярно прибуток. Вклади, депозити — далеко не всі доступні сьогодні варіанти. Гроші, зокрема, нове явище — цифрові монети, можуть бути власне активом. Наприклад, курс постійно коливається, фінансово грамотна людина, прогнозуючи зміни, робить продаж або купівлю конкретної валюти, за рахунок чого отримує в результаті певний розмір прибутку.

На прикладі цифрових грошей такий спосіб є ще ефективнішим, оскільки в даному випадку відсутнє державне регулювання, інфляція, є лише комерційний попит та пропозиція, які визначають цінність того чи іншого виду грошей в конкретний період. Таким чином, здійснюючи обмін криптовалют Львів, можна організувати собі досить успішно пасивний дохід.

Онлайн обмінники крипти — засіб для заробітку грошей

Внаслідок того, що криптовалютний обмінник розглядається саме з точки зору інструмента, за допомогою якого добуватиметься прибуток, важливо вибирати таку платформу дуже виважено та грамотно. Є список певних чинників, які визначають, наскільки вигідним у результаті буде той чи інший сервіс.

Серед параметрів, які є важливими, коли вибирається онлайн обмінник криптовалют, неодимінно буде репутація. Це має велике значення з огляду на специфіку самих цифрових монет. По-перше, вони представлені лише в електронному вигляді. По-друге, всі грошові операції з ними є незворотними, тобто транзакцію неможливо повернути або скасувати, якщо неправильно запроваджено реквізити, якщо друга сторона угоди не виконала своїх зобов'язань. Більше того, є і такий нюанс, що відстежити переміщення конкретної грошової одиниці можна тільки з рахунку на рахунок, але дані користувача, у рамках програми абсолютної конфіденційності, яка працює в системі криптовалюту, дізнатися неможливо.

Вибір надійного обмінника криптовалют

Насправді немає жодних проблем для того, щоб знайти платформу, використовувати яку можливо буде безпечно, зручно, вигідно. Для цього необхідно приділити увагу таким аспектам:

  • наявність широкого переліку доступних видів валют — це стосується не лише власне цифрових монет, а й фіатних, електронних;
  • запас грошей за різними видами валют — цілком логічно, що компанія не витрачатиме кошти, щоб підтримувати дуже велику капіталізацію на тих напрямках, які поки що не користуються високим попитом, але на найбільш популярних видах валют має бути серйозний запас, щоб жоден користувач не пішов із сервісу через відсутність грошей у запасі;
  • ліміти — цей фактор може стати визначальним, якщо планується здійснювати діяльність з конвертацією валют на постійній основі, тобто ліміти повинні вкладатися в рамки місцевого законодавства, але повинні бути адекватними і для відвідувачів, щоб їм не доводилося регулярно шукати нові платформи, втрачати прибуток через обмеження за сумою чи кількістю транзакцій на день, тиждень чи місяць;
  • гарантії безпеки — специфіка грошового обороту в онлайн просторі змушує ставитися до цього моменту дуже уважно, адже якщо потрапити на шахрайський ресурс або дані викрадуть, то власник криптовалюти або фіатних грошей може втратити всі свої заощадження.

Технічна складова – ще один важливий аспект. Добре, якщо швидкість обробки транзакцій не перевищує кількох хвилин і самі грошові операції проводяться в автоматичному режимі.