На Полтавщині сталися дві ДТП: двох людей госпіталізували

15 листопада 2022 0
Дар'я Жученя
Протягом доби у Полтавській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди, внаслідок яких двоє людей отримали поранення.

Протягом доби на трасах Полтавщини сталися дві дорожньо-транспортні пригоди, в яких травмування отримали двоє людей. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Нацполіції Полтавщини.

13 листопада близько 23:00 по вулиці Пирятинське шосе в селі Тарасівка Гребінківської тергромади Лубенського району Полтавщини 26-річний водій автомобіля "BMW" наїхав на 48-річного пішохода. Унаслідок ДТП пішохода з тілесними ушкодженнями доставили до Лубенської лікарні інтенсивного лікування.

За цим фактом відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталася 14 листопада близько 21:00 на 190 кілометрі автодороги Київ-Харків-Довжанський, поблизу села Пишне, Лубенської тергромади.


Легковий автомобіль "ВАЗ", під керуванням нетверезого 47-річного водія, зіткнувся з автомобілем "Volkswagen Multivan", яким керував 35-річний водій.
Унаслідок ДТП водій автомобіля "ВАЗ" отримав тілесні ушкодження. Чоловіка госпіталізували.


За цим фактом розглядають внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 1 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.