На Полтавщині вилучили канабісу на близько мільйон гривень

08 грудня 2021 0
Олена Кулага
У Кременчуці поліціянти вилучили у наркозбувачів канабісу на близько мільйон гривень.

Оперативники управління боротьби з наркозлочинністю Полтавщини спільно зі слідчими Кременчуцького районного управління поліції викрили злочинну діяльність двох кременчуківців. Про це повідомила пресслужба Головного управління Нацполіції Полтавської області.

Встановили, що 51-річний чоловік на території власного домогосподарства, в тепличних умовах, вирощував рослини конопель елітних сортів. Далі отриманий "урожай" переробляв у канабіс, який постачав своєму 40-річному спільнику для подальшого збуту. Розповсюджували наркотики на території  Кременчука обмеженому колу споживачів і лише під час особистих зустрічей за готівковий розрахунок.

Затримали дилерів, коли вони збули чергову дозу. Під час обшуків за їх місцем мешкання поліціянти вилучили понад десять кілограмів канабісу та незареєстровану мисливську зброю. Вартість вилученого за цінами "чорного" ринку становить близько мільйона гривень. 

Слідчі вручили наркоділкам повідомлення про підозру за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Їм вже обрали запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави.

фото: Нацполіція України