У Полтавській області проведуть в останню путь воїна Олексія П’ятака

03 січня 2023 0
Яніна Климань
У Великобагачанській громаді попрощаються із військовослужбовцем штурмового полку, який загнув під час гранатометного обстрілу на Донеччині.

4 січня у Великобагачанській громаді відбудеться прощання з Олексієм Юрійовичем П’ятаком.

Траурний кортеж з тілом героя буде рухатись по вул.Шевченка (зі сторони м.Миргород) до церкви Різдва Богородиці, де о 12:00 відбудеться чин відспівування. Далі траурний кортеж рухатиметься по вул.Європейській та Марусенка до будинку, де проживав Олексій Юрійович, звідти – на кладовище. Про це повідомили у Великобагачанській селищній раді.

Місцевих прохають утворити "живий коридор", який сформують від перехрестя вулиць Каштанова та Європейська на вул.Марусенка до будинку Олексія. Для формування "живого коридору" небайдужі мають зібратися біля будинку воїна (вул.Марусенка, 2а) о 13:15.

Нагадаємо, 29 грудня в районі контрольного пункту в'їзду-виїзду Майорськ Донецької області, внаслідок ворожого гранатометного обстрілу, виконуючи свій обов’язок, загинув Олексій Юрійович П’ятак.

Чоловік народився 20 січня 1986 року в селі Затін. Боєць військову службу проводив в складі 5 окремого штурмового полку в найгарячіших точках бойових дій.

У воїна залишилися дружина та семирічний син Роман.