169 доба російсько-української війни: головне станом на ранок 11 серпня

11 серпня 2022 0
Поліна Кузнецова
Ракетні удари по Харкову, обстріли Дніпропетровщини та втрати ворога: головне станом на ранок 11 серпня.

 

У ніч з 10 на 11 серпня ворог завдав удару по Харкову. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації.

Близько 4:30 російський боєприпас влучив в землю двору житлового будинку. Пошкоджена офісна будівля, в багатоквартирному будинку вибиті вікна. Постраждалих немає.

Вночі 11 серпня російська армія атакувала чотири райони Дніпропетровської області. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА.

Нікопольський район ворог тричі обстріляв з реактивних систем залпового вогню "Град". Зафіксували близько 120 прильотів. Внаслідок обстрілу троє людей загинули, дев’ятеро поранені, серед поранених 13-річна дівчинка. У місті понівечені понад 40 багатоповерхівок. П’ять квартир зруйновані. Рятувальники розбирають завали і шукають людей. Пошкоджені три школи, кілька магазинів, гаражі та автівки. Перебита лінія електропередач. Без світла понад шість тисяч нікопольчан.

У Червоногригорівській громаді наявні руйнування у 14 будинках, зачепило амбулаторію, магазин та стадіон. До тисячі людей без електрики.

У Криворізькому районі під вогонь російських реактивних систем залпового вогню "Ураган" потрапила Зеленодольська громада. Сталися кілька пожеж.

У Синельниківському районі ворог ударив по Великомихайлівській громаді. Пошкоджені млин та будинки. Постраждало подружжя - жінка у лікарні.

У Дніпровському районі окупанти завдали ракетного удару.

Більше ніж 1066 дітей постраждали в Україні внаслідок повномасштабної збройної агресії Російської Федерації. Станом на ранок 11 серпня офіційне число дітей-жертв – 361; поранені - понад 705.