На Полтавщині провели в останню путь 45-річного сержанта Овраменка Євгенія

23 жовтня 2022 0
Яніна Климань
У Гребінківській громаді попрощалися із військовим, який помер у госпіталі. Поранення отримав на Донеччині під час бойових дій.

23 жовтня відбувся траурний мітинг та прощання з військовим Євгенієм Овраменком.

Поминальну службу за упокій Героя провели священнослужителі Православної Церкви України. Усі присутні вшанували пам’ять усіх земляків, котрі загинули на війні, хвилиною мовчання.

У 1994 році закінчив ЗОШ І-III ст.№ 4. У 2015 році пішов до лав Збройних Сил України, щоб обороняти східні рубежі. Повернувшись у рідне місто, не став байдужим до долі держави. Був одним і найактивніших волонтерів у нашій громаді. Очолював спілку атовців Гребінківської громади.

Був ініціатором встановлення пам’ятного знака нашим захисникам. Після повномасштабного вторгнення пішов воювати. Воював на Донеччині, де всі ці місяці ведуться чи не найтяжчі бої.


Наприкінці вересня отримав тяжкі поранення. Понад тридцять днів лікарі Дніпровського та Київського шпиталів боролися за його життя, більш як тридцять операцій зробили. Але 21 жовтня серце Євгенія зупинилося. Чоловік помер у Київському військовому госпіталі, йому було 45 років.